Daar staan we dan, met gebogen hoofden en zware harten. Een laatste eerbetoon aan een geliefde die ons is ontvallen. Maar zelfs in tijden van verdriet, biedt het land van belofte nog steeds verleiding en hoop. Het rijk van de herinneringen, waar onze dierbaren voor altijd voortleven. Een plek waar we de laatste momenten kunnen delen, omgeven door de sprookjesachtige schoonheid van Rozendaal. Een plek die troost biedt en ons eraan herinnert dat het leven na de dood doorgaat, zij het in een andere vorm.

  • Ceremonie in de kapel
  • Koffie met gebak in de tuinkamer
  • Lunch of diner in het restaurant

Waardig afscheid nemen

De verte nooit ver weg

Hier bij Bistrobar Beaune reikt het rijk tot aan de hemel en is de verte nooit ver weg. Kleurpaletten van bloemen en bomen bloeien hier het hele jaar door en de grote tuin biedt ruimte voor iedereen die zich hier even wil terugtrekken. Het is een plaats waar we herinneringen kunnen ophalen, verhalen kunnen vertellen en samen kunnen rouwen.

De plek van viering

Maar het land van belofte is ook een plek van viering. Hier kunnen we samenkomen om te vieren wat ons dierbaar was, om te herinneren wat we hebben verloren en om onze hoop voor de toekomst uit te spreken. Bistrobar Beaune biedt de perfecte omgeving voor een afscheidsceremonie, waar we ons kunnen richten op het leven en de liefde die we delen.

Hoge mate van service

Laat je verwennen door de hoge mate van service en de professionals van Bistrobar Beaune. Zij denken graag met je mee over de voorbereiding, invulling en uitvoering van het afscheid of ceremonie, zodat jij je onbezorgd kunt richten op de emoties van deze bijzondere dag.

Stop, ga door.

Hier staat de tijd stil. Dit is de plek, voor wie een afscheid organiseren wil. Dit is de plek, waar herinneringen blijven voortleven en waar de liefde nooit zal verdwijnen.

Fotografie verzorgd door Raisa Zwart en Best Men Weddings

download meer info

Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen. Denk aan tarieven, locatie informatie, bereikbaarheid en meer.

Dankjewel! Je ontvangt de info in je mailbox.
Oeps! Daar ging iets mis

Giftcard

Laat Bistrobar Beaune een geweldig cadeau hebben. Ook verkrijgbaar in het restaurant.

Bestel giftcard