Welkom in de wereld van Bistrobar Beaune, waar zaken en plezier samenkomen en elkaar versterken. We begrijpen hoe belangrijk het is om een professionele en productieve omgeving te creëren voor een succesvolle vergadering. Daarom bieden we bij Beaune een uitgebreide vergaderfaciliteit met alle benodigde middelen.

  • Beeld en geluid aanwezig
  • Incl. Business lunch
  • Diverse opstellingen
  • Private bar

Vergader in stijl

Lunch, borrel of diner op maat

Iedere vergadering kan worden voorzien van een heerlijke lunch, gezellige borrel of smaakvol diner, op maat samengesteld om aan al jouw wensen en verwachtingen te voldoen. Zo bieden wij een speciaal samengesteld section, du joure en to share groepsmenu. Het is natuurlijk ook mogelijk om samen met je persoonlijke manager een menu samen te stellen.

Invulling naar wens

Laat ons weten wat je nodig hebt. Wij zullen ervoor zorgen dat je vergadering soepel verloopt en dat je alle benodigde voorzieningen tot je beschikking hebt. Onze natuurrijke en schilderachtige omgeving, gecombineerd met de professionele en georganiseerde service, creëren een onvergetelijke ervaring voor jou, je team en klanten.

Koepel,Tuinkamer of Zaal

Al onze locaties zijn uniek. Iedere locatie heeft haar eigen bijzondere eigenschappen en zijn ieder ook gschikt voor andere soorten groepen. Onze meest intieme locatie is de koepel. Een iets royalere locatie is de tuinkamer. En de grootste locatie is de zaal beneden. Het is in gezelschappen ook mogelijk om overdag in ons restaurant te komen vergaderen.

Boek je vergadering bij Beaune

Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de mogelijkheden van vergaderen in stijl bij Bistrobar Beaune.

Fotografie verzorgd door Raisa Zwart en Best Men Weddings

download meer info

Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen. Denk aan tarieven, locatie informatie, bereikbaarheid en meer.

Dankjewel! Je ontvangt de info in je mailbox.
Oeps! Daar ging iets mis

Giftcard

Laat Bistrobar Beaune een geweldig cadeau hebben. Ook verkrijgbaar in het restaurant.

Bestel giftcard