• Zittend 30 pers. Staand 45 pers.
  • Private bar
  • Per lift bereikbaar

Hoog op het toppunt van Bistrobar Beaune, daar waar de wolken het dichtstbij lijken te zijn, vind je de koepel. Een intieme plek, waar licht en lucht vrij spel hebben. De ramen rondom bieden een prachtig uitzicht vanuit elke hoek en laten het zonlicht stralen. De ruimte is ideaal geschikt voor het organiseren van kleinschalige evenementen zoals een private dining of zakelijke presentaties. Laat je verleiden door de hoge marmeren tafel, geplaatst in het centrum van de koepel, omringd door krukken die uitnodigen om te zitten. Of kies voor de lage tafels aan beide zijden van de koepel, waar je kan genieten van een gezellig samenzijn met vrienden, familie en collega's.

ideaal voor privé gelegenheden

Eigen voorzieningen

Beleef een avontuurlijke en onvergetelijke ervaring in deze betoverende koepel, met fantastisch uitzicht over het landschap van Beaune. Naast de koepel bevindt zich een toiletgroep met twee toiletten en de ruimte is tevens bereikbaar met de lift, voor gasten die moeilijk ter been zijn.

Ideaal voor privé-evenementen

Deze magische plek biedt ruimte aan 30 tot 35 personen als iedereen zit en zelfs tot 45 personen staand. De koepel is uitermate geschikt voor presentaties, waarbij het licht gedimd kan worden om de aandacht te richten op het scherm en de spreker.

ReserverenOfferte aanvragen

menu & wijnen

Verfijnde smaken zorgvuldig geselecteerd door onze chef koks in samenwerking met huisadviseur Ron Blaauw.

Gerechten ter groote van een tussengerecht
Wit, rood of rosé, per fles of glas
Balans en net even wat anders

download meer info

Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen. Denk aan tarieven, locatie informatie, bereikbaarheid en meer.

Dankjewel! Je ontvangt de info in je mailbox.
Oeps! Daar ging iets mis

Giftcard

Laat Bistrobar Beaune een geweldig cadeau hebben. Ook verkrijgbaar in het restaurant.

Bestel giftcard