• Open keuken
  • Cocktailbar
  • Haardvuur
  • Comfortabel

Voor wie reizen geen verplaatsen is en eten niet slechts het vullen van de maag. Wandel door de deuren van Bistrobar Beaune en ervaar de betoverende sfeer van warmte en intimiteit. Hier vind je de perfecte locatie voor jouw bijzondere middag of avond waar je kunt genieten van een lunch, borrel of diner. Zowel binnen in de winter als buiten in de zomer. Een warm haardvuur, lekkere muziek en een elegante bar verwelkomen je bij binnenkomst. Bistrobar Beaune biedt plaats aan ruim 100 gasten en beschikt over een ruime en goed uitgeruste keuken. De ontvangstruimte met garderobe biedt een aangename plek voor gasten om zich voor te bereiden op een onvergetelijke avond.

Waar lekkerland rijkelijk wemelt, vloeien kleurpaletten

Zodra je vertrekt
heb je heimwee

Een plek die je verrast en inspireert, betoverd en in beroering brengt. Beaune laat je ontspannen en even de tijd doen vergeten. Het sfeervolle restaurant biedt volop mogelijkheden om te genieten, zowel van de gerechten als het betoverende uitzicht op kasteel Rosendael.

Minder handelingen,
meer smaak

Geniet, proef en beleef in het nu. Bij Bistrobar Beaune draait alles om contrasten, lef, betovering en meer smaak. Met een eerbetoon aan de producten die Nederland rijk is, die de wereld rijk is. Bewust en verantwoord.

ReserverenOfferte aanvragen

menu & wijnen

Verfijnde smaken zorgvuldig geselecteerd door onze chef koks in samenwerking met huisadviseur Ron Blaauw.

Gerechten ter groote van een tussengerecht
Wit, rood of rosé, per fles of glas
Balans en net even wat anders

download meer info

Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen. Denk aan tarieven, locatie informatie, bereikbaarheid en meer.

Dankjewel! Je ontvangt de info in je mailbox.
Oeps! Daar ging iets mis

Giftcard

Laat Bistrobar Beaune een geweldig cadeau hebben. Ook verkrijgbaar in het restaurant.

Bestel giftcard