Sta stil en reis.

Voor je wacht,
het land van belofte.
Verleidelijk, verdacht,
over heuvels en door bochten.

Het rijk reikt tot aan de hemel,
voorbij aan de verte.
Waar lekkerland rijkelijk wemelt,
vloeien kleurpaletten.

Het lonkt, het roept,
lacht toe.
Tast in het duister,
tast toe.
Neem die bocht, verdwaal.
De heuvel over.
Vertel het verhaal,
maar laat het einde open.

Stop, ga door.
Hier staat de tijd stil.
Dit is de plek,
voor wie op reis wil.
bistro
bar
beaune

hoofdstad van de wijnstreek

Het Franse plaatsje Beaune was ooit hoofdstad van de Bourgondiërs, nu hoofdstad van de Wijnstreek. Gelegen in het hart van de Bourgogne, heeft het als inspiratiebron gediend voor de Bistrobar in Rozendaal. De rijke Franse keuken met zijn verse ingrediënten en heerlijke smaken, heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de culinaire hoogstandjes van Bistrobar Beaune.

Sta stil en reis.

De belofte van Beaune verwijst naar het idee van het nemen van een pauze tijdens de reis op de Route du Soleil. Het is een uitnodiging om even uit de hectiek van de dag te stappen en te genieten van de natuurlijke schoonheid, de heerlijke gerechten en de ontspannen sfeer van Bistrobar Beaune. Hier staat de tijd stil.

huisadviseur Ron Blaauw

Ron Blaauw: 30 jaar ervaring als chef, beloond met twee Michelin-sterren maar nu vooral culinair ondernemer. Ron is de huisadviseur van de Bistrobars en dus ook van Bistrobar Beaune. Daar zijn we trots op!

Bourgogne frankrijk

Bourgogne is wereldberoemd om haar heerlijke wijnen, waarvan de reputatie al eeuwen teruggaat. Het is een regio die bekendstaat om de productie van enkele van de beste wijnen ter wereld, zoals Chablis, Meursault, Gevrey-Chambertin en nog veel meer. Bij Bistrobar Beaune kan je deze prachtige wijnen proeven en ontdekken, rijkelijk verkrijgbaar op de wijnkaart.