Welkom in het land van belofte, waar elk feest een onvergetelijke ervaring kan zijn. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileumfeest, huwelijk of familiedag organiseert, bij Bistrobar Beaune zorgen we ervoor dat je de perfecte setting hebt voor elk evenement. Onze prachtige locatie in Rozendaal biedt een betoverend landschap met uitzicht op kasteel Rosendael. Onze tuinen en buitenruimtes bieden de ideale sfeer voor een feest in de buitenlucht, terwijl onze sfeervolle binnenruimtes perfect zijn voor intieme en gezellige vieringen.

  • Verjaardagsfeest
  • Jubileum
  • Familiedag

Feest vier je bij Beaune

Onvergetelijke feestjes

We begrijpen dat elk feest anders is en daarom zorgen we ervoor dat we alle wensen van onze gasten kunnen invullen. Of je nu een informeel samenzijn wilt of een uitbundige viering, wij zorgen ervoor dat jouw evenement perfect verloopt.

Combineer met lunch of diner

Onze menu's zijn ontworpen om aan de culinaire wensen van elke gast te voldoen en we hebben tal van opties voor drankjes en muziek om de sfeer van je evenement te versterken. Geniet, proef en beleef in het nu. Bij Bistrobar Beaune draait alles om contrasten, lef, betovering en meer smaak.

Ook voor intiem samenzijn

Onze zaal biedt voldoende ruimte voor elk evenement en is de perfecte locatie voor feesten van elke omvang. Of je nu een groot familiefeest organiseert of een zoveel jarig jubileum, onze zaal is geschikt voor alle gelegenheden. We bieden ook tal van rustige hoekjes en zithoeken voor gasten die graag even willen ontspannen en genieten van de prachtige omgeving.

Vier je feest bij Beaune

Kom naar het land van belofte en vier je feest bij Bistrobar Beaune. Laat ons je helpen om een onvergetelijk evenement te organiseren, waar je samen met je dierbaren mooie herinneringen kunt maken.

Fotografie verzorgd door Raisa Zwart en Best Men Weddings

download meer info

Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen. Denk aan tarieven, locatie informatie, bereikbaarheid en meer.

Dankjewel! Je ontvangt de info in je mailbox.
Oeps! Daar ging iets mis

Giftcard

Laat Bistrobar Beaune een geweldig cadeau hebben. Ook verkrijgbaar in het restaurant.

Bestel giftcard