Welkom in het land van belofte, waar de lunch een avontuur kan zijn en de maaltijd een verhaal kan vertellen. Hier bij Bistrobar Beaune is alles mogelijk. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreide lunch. We weten als geen ander dat een zakelijke lunch belangrijk kan zijn en bieden diverse rustige hoekjes zodat jij en je gast(en) zich volledig op het gesprek kunnen richten.

  • Diverse rustige hoekjes
  • Groepsmenu's
  • Privé locaties beschikbaar
  • Zowel snelle als uitgebreide lunch

Bourgondisch zaken doen

Snel of uitgebreid

Onze menu's zijn ontworpen om aan beide eisen te voldoen. Met een breed scala aan heerlijke gerechten die snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Alsook meer uitgebreide maaltijden voor gasten die graag even willen ontspannen en genieten van de culinaire ervaring.

Verschillende rustige plekken

Maar het gaat niet alleen om het eten. Hier bij Bistrobar Beaune hebben we verschillende rustige hoekjes en zithoeken, die perfect zijn voor zakelijke besprekingen en gesprekken tijdens de lunch. Of het nu gaat om een formele bijeenkomst of een meer uitgebreide discussie, onze rustige hoekjes zijn de ideale locatie om te eten en vergaderen tegelijk.

Zakelijke lunch

De serene ambiance van het restaurant zorgt voor een rustige en professionele sfeer die perfect past bij een zakelijke omgeving. Ons restaurant is ontworpen om aan alle behoeften te voldoen, waarbij we alle wensen van onze gasten in kunnen vullen.

Lunch bij Beaune

Bistrobar Beaune kan aan alle zakelijke behoeften voldoen. Het land van belofte wacht op jullie, om jullie te verwelkomen voor een heerlijke en professionele lunch-ervaring.

Fotografie verzorgd door Raisa Zwart en Best Men Weddings

download meer info

Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen. Denk aan tarieven, locatie informatie, bereikbaarheid en meer.

Dankjewel! Je ontvangt de info in je mailbox.
Oeps! Daar ging iets mis

Giftcard

Laat Bistrobar Beaune een geweldig cadeau hebben. Ook verkrijgbaar in het restaurant.

Bestel giftcard