Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere plek om de mooiste dag van je leven te vieren, dan is Bistrobar Beaune de perfecte locatie. Gelegen in het pittoreske Rozendaal, biedt deze sprookjesachtige plek een betoverende omgeving met eindeloos uitzicht op het majestueuze kasteel Rosendael. Bistrobar Beaune beschikt over een grote tuin waar je in alle rust en privacy je bruiloft kunt vieren, omringd door weelderige groene bomen.

  • Huur de volledige locatie
  • Kapel voor het ja-woord
  • Zaal voor feest
  • Ruime parkeergelegenheid

vier de liefde op deze magische plek

Volledig of gedeeltelijk afhuren

Bij Bistrobar Beaune heb je de keuze uit twee opties om je bruiloft te vieren: optie 1 is het afhuren van de volledige locatie, terwijl optie 2 het afhuren van een gedeelte van de locatie betreft. Bij het afhuren van de volledige locatie heb je alle privacy die je wilt en kun je de hele dag en avond ongestoord genieten van de bruiloft. Je kunt rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding bij het organiseren van je bruiloft, waarbij alle details tot in de puntjes worden verzorgd. Van een onvergetelijk ja-woord, het romantische diner tot een spetterend feest, het wordt een dag om nooit te vergeten.

Meerdere sfeervolle ruimtes

Indien je kiest voor optie 2, huur je een gedeelte van de locatie af en deel je het restaurant met andere gasten. Dit kan een goede optie zijn als je het niet erg vindt dat er mensen op afstand kunnen meekijken en als je je bruiloft graag wilt vieren in een gezellige, informele sfeer. Het restaurant beschikt over verschillende sfeervolle ruimtes die je kunt afhuren. Dat kan een gedeelte zijn of een met meer privacy zoals de koepel. Zo is er bijvoorbeeld de kapel, waar je elkaar het ja-woord kunt geven in een betoverende omgeving.

Stijlvol Dineren

Het diner is een moment om even samen te komen en een goed gesprek aan te gaan met je nieuwe schoonfamilie en andere eerstkomende. Wij stellen diverse mogelijkheden beschikbaar. Zo kun je a la carte eten, of een 2 tot 4 gangen keuze menu samenstellen. Wij schenken indien wenselijk ook bijpassende wijnen.

Trouw in het groen

Na een emotionele ceremonie, energieke receptie en smaakvol diner is het tijd om gezamelijk even stoom af te blazen. In onze grote zaal beneden bieden wij de gelegenheid om tot middernacht (live) entertainment met overmatig volume af te spelen. Om de feestavond compleet te maken serveren wij diverse luxe hapjes.

Fotografie verzorgd door Raisa Zwart en Best Men Weddings

download meer info

Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen. Denk aan tarieven, locatie informatie, bereikbaarheid en meer.

Dankjewel! Je ontvangt de info in je mailbox.
Oeps! Daar ging iets mis

Giftcard

Laat Bistrobar Beaune een geweldig cadeau hebben. Ook verkrijgbaar in het restaurant.

Bestel giftcard