Welkom in het land van belofte, waar bedrijfspresentaties een effectieve en betoverende ervaring kunnen zijn. Hier bij Bistrobar Beaune bieden we diverse locaties om je presentatie te geven. De koepel en tuinkamer zijn de perfecte locaties voor bedrijfspresentaties van iedere omvang. Beeld en geluid zijn aanwezig.

  • Audio en video
  • Zakelijke opstelling
  • Business lunch
  • Private bar

Buitenpresentatie

Wat als je op zoek bent naar een meer sfeervolle omgeving? Geen probleem, want onze prachtige tuin biedt ook ruimte om te presenteren, te netwerken en om je bedrijf te laten schitteren in een serene, natuurlijke omgeving. Het uitzicht op kasteel Rosendael en de prachtige omgeving zullen een onvergetelijke indruk maken op uw publiek.

Meer dan presenteren

Het hart van Bistrobar Beaune is natuurlijk ons restaurant. Geef je presentatie een unieke aanvulling door het te combineren met onze gastronomische keuken en smaakvolle wijnen. Onze gastvrijheid, sfeer, en unieke locatie maakt het een onvergetelijke presentatie, anders dan je gewend bent.

Perfecte setting

Voor iedere presentatie is er een passende voorkeur en setting. Eén van onze managers staat je graag bij om jouw presentatie onvergetelijk en persoonlijk te maken. Je kunt hieronder direct een offerte op maat aanvragen. Er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen om jouw event verder door te spreken.

Fotografie verzorgd door Raisa Zwart en Best Men Weddings

download meer info

Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen. Denk aan tarieven, locatie informatie, bereikbaarheid en meer.

Dankjewel! Je ontvangt de info in je mailbox.
Oeps! Daar ging iets mis

Giftcard

Laat Bistrobar Beaune een geweldig cadeau hebben. Ook verkrijgbaar in het restaurant.

Bestel giftcard