Welkom in de magische wereld van Bistrobar Beaune, waar elke droom werkelijkheid kan worden. Gelegen in Rozendaal, biedt deze locatie meer dan alleen heerlijk eten en prachtige uitzichten op het kasteel. Met de mogelijkheid om evenementen te organiseren zoals bruiloften, jubilea en bedrijfsfeesten is Bistrobar Beaune ook de perfecte locatie voor een zakelijke training.

  • Beeld en geluid aanwezig
  • Volledige privacy
  • Verschillende opstellingen
  • Speciale wensen

Stel je voor

Werk aan groei

Stel je voor: een zonnige dag, omringd door het groen van de grote tuin en de geur van bloemen en planten die je tegemoet komen. Je team is samengekomen in de warme en uitnodigende sfeer van Bistrobar Beaune, waar heerlijke geuren van vers bereide gerechten je betoveren. Met uitzicht op het kasteel, waar de tijd lijkt stil te staan en de wereld vertraagt, kan je hier werken aan de groei van je bedrijf.

Nieuwe kennis en vaardigheden

Bistrobar Beaune biedt je de kans om je team te voorzien van nieuwe kennis en vaardigheden. Een zakelijke training in deze prachtige omgeving zal inspiratie bieden en een perfecte setting creëren voor een groeiende ervaring. Laat je mensen nieuwe hoogten bereiken terwijl ze leren en groeien in een omgeving die de creativiteit en productiviteit stimuleert.

De plek om te leren

Organiseer een zakelijke training bij Bistrobar Beaune en geef jezelf en je team de kans om te bloeien en groeien in deze mooie omgeving. Een sprookjesachtige locatie met uitzicht op kasteel Rosendael; de perfecte plek om te leren. De warme en uitnodigende sfeer, heerlijk eten en prachtige omgeving zullen de perfecte ambiance creëren voor een productieve bijeenkomst.

Meer mogelijkheden

Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden die Bistrobar Beaune te bieden heeft. Organiseer je training bij Beaune.

Fotografie verzorgd door Raisa Zwart en Best Men Weddings

download meer info

Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen. Denk aan tarieven, locatie informatie, bereikbaarheid en meer.

Dankjewel! Je ontvangt de info in je mailbox.
Oeps! Daar ging iets mis

Giftcard

Laat Bistrobar Beaune een geweldig cadeau hebben. Ook verkrijgbaar in het restaurant.

Bestel giftcard