• Zittend 65 pers.
  • Staand 120 pers.
  • Glazen harmonicawand
  • Cocktailbar

Wandel door de glazen deuren van de tuinkamer en ontdek een oase van rust en charme. Hier vind je de ideale plek voor elk bijzonder evenement, omgeven door prachtige groene omgeving en met het beste uitzicht op kasteel Rosendael. De tuinkamer biedt ruimte aan maximaal 65 gasten voor een dineropstelling, met een lange en uitnodigende U-vormige tafel die wacht om gevuld te worden met heerlijke gerechten en goede gesprekken. Als je kiest voor een staande bijeenkomst kunnen tot wel 120 personen genieten van deze betoverende plek.

Het beste uitzicht op kasteel Rosendael

Als de avond valt

Worden de heaters ontstoken en biedt de tuinkamer een warme en gezellige omgeving. Hier kun je genieten van elkaars gezelschap, omgeven door de sprookjesachtige omgeving van de tuin en kasteel Rosendael. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de mogelijkheden van deze magische plek.

Perfect voor verschillende evenementen

Het terras die uitnodigt om te genieten van de heerlijke buitenlucht, kan worden overdekt zodat je ook bij minder weer kunt genieten van de tuin en het uitzicht. De glazen wanden van de tuinkamer omlijsten het mooie uitzicht op de omringende natuur en laten het licht rijkelijk stromen. Deze ruimte kan helaas niet verduisterd worden, maar de sfeervolle verlichting creëert een intieme en serene ambiance. De tuinkamer is de uitgelezen locatie om een diversiteit aan evenementen te hosten. Denk aan bedrijfsevenementen, babyshowers, bruiloften en private-dinners.

ReserverenOfferte aanvragen

menu & wijnen

Verfijnde smaken zorgvuldig geselecteerd door onze chef koks in samenwerking met huisadviseur Ron Blaauw.

Gerechten ter groote van een tussengerecht
Wit, rood of rosé, per fles of glas
Balans en net even wat anders

download meer info

Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen. Denk aan tarieven, locatie informatie, bereikbaarheid en meer.

Dankjewel! Je ontvangt de info in je mailbox.
Oeps! Daar ging iets mis

Giftcard

Laat Bistrobar Beaune een geweldig cadeau hebben. Ook verkrijgbaar in het restaurant.

Bestel giftcard