Entrée starters

Gemarineerde olijven, met manchego . Marinated olives, with manchego . 5,50

Champagne oester, met champagne sabayon . CHAMPAGNE Oysters, with champagne sabayon . 5,00 1st - 28,50 6st

Oesters, met citroen en sjalotvinaigrette . Oysters, with lemon and shallot vinaigrette . 3,20 1st / 18,00 6st

Charcuterie, drie soorten, wisselend assortiment . Charcuterie, three types, varying assortment . 15,00

Flammkuchen, met courgette, zhug, Parmezaan en verse kruiden . Flammkuchen, with zucchini, zhug, Parmesan and fresh herbs . 9,50

Garnalencocktail, Hollandse garnalen met groene appel en gerookte paprika . Shrimp cocktail, dutch shrimps with green apple and smoked bell pepper . 14,50

Kaviaar klassiek, met blini's, bieslook, crème fraîche, sjalot en ei . Caviar classic, with blinis, chives, crème fraîche, shallot and egg . 40,00 - 10gr

PANI PURI, met gerookte paling en pompoen . Pani Puri, with smoked eel and pumpkin . 4.50

vert plats green dishes 13,50

Gerechten ter grootte van een tussengerecht.

Aubergine, met zwarte bonencrème en kruidenyoghurt . eggplant, with black bean cream and herbal yoghurt

Koolrabi dimsum, met shiitake en tamarinde . kohlrabi dimsum, with shiitake and tamarind

Groene asperge, met krokant eitje, Tomme de Savoie en Engelse mosterd . GREEN ASPARAGUS, with crispy egg, Tomme de Savoie and English mustard

Rode biet, met tartaar van watermeloen, pistache en huacatay . BEETROOT, with tartare of watermelon, pistachio and huacatay

Spitskool van de bbq, met salsa verde en mierikswortelcrème . BBQ pointed cabbage, with salsa verde and horseradish cream

plat main 15,-

Gerechten ter grootte van een tussengerecht.

Gemarineerde zalm, met dille, komkommer en karnemelk . Marinated salmon, with dill, cucumber and buttermilk

Makreel , met zwarte knoflook, ingelegde druiven en radijs . Mackerel, with black garlic, pickled grapes and radish

Steak tartaar, met gekonfijte eidooier en sjalot . Steak tartare, with candied egg yolk and shallot

BEEF TATAKI, met jalapeño, bonensalade en citrus vinaigrette . BEEF TATAKI, with jalapeño, bean salad and citrus vinaigrette

Octopus, met brioche, chorizo en piment . Octopus, with brioche, chorizo and allspice

Gebakken scholfilet , met zoete aardappel en dashi botersaus . baked plaice fillet, with sweet potato and dashi butter sauce

Gestoofde eendenbout , met groene kool, ras el hanout en granaatappel . STEWED DUCK LEG, with green cabbage, ras el hanout and pomegranate

Ron’s famous spareribs, zonder bot met huisgemaakte sambal . Ron’s famous spare ribs, boneless with homemade sambal

plat main 19,50

Gerechten ter grootte van een tussengerecht.

Frieten, met kruidenmayonaise en oude kaas . Fries, with herb mayonnaise and aged cheese 6,-

Salade, met Romaine sla, Parmezaan, haricots vert en verse kruiden . Salad, with Romaine lettuce, Parmesan, haricots vert and fresh herbs 5,-

Tonijn tartaar , met rettich, kreeftenstroop en bergamot . TUNA TARTARE, with rettich, lobster syrup and bergamot

Flat iron steak, met ossenstaart gevulde Frieslander aardappel . FLAT IRON STEAK, with oxtail stuffed Frieslander potato

Gebakken eendenlever, met Cevenne ui, appel en Salmari . BAKED DUCK LIVER, with Cevenne onion, apple and Salmari

Tijgergarnaal van de BBQ , met gnocchetti, antiboise en olijvencrumble . TIGER PRAWN FROM THE BBQ, with gnocchetti, antiboise and olive crumble

SPÉCIALITÉS   specials

Specialsdagvangst, Altijd vers en in het seizoen . Daily catch, always fresh and in season Dagprijs / Daily price

Kokkels, met rode peper, knoflook en citroen . COCKLES, with red pepper, garlic and lemon 15.00

Côte de boeuf, met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 700 gram . Côte de boeuf, with bearnaise sauce and red wine gravy +/- 700 gram 80,-

Chateau briand, met bearnaisesaus en rode wijnjus +/- 400 gram . Chateau briand, with bearnaise sauce and red wine gravy +/- 400 gram 85,-

Hereford staartstuk , met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 450 gram . HEREFORD TAILPIECE, with bearnaise sauce and red wine gravy +/- 450 gram 50.00

DESSERTS

Tartelette, met frambozen, lemon curd en Italiaans schuim . Tartelette, with raspberries, lemon curd and Italian foam 9,50

Passievrucht, tonkabonen, koffie en zwarte munt . Passion fruit, tonka beans, coffee and black mint 9,50

Eclair, met pure chocolade, amandel en vanille . Eclair, with dark chocolate, almond and vanilla 9,50

Dessert to share, emmertje vers gedraaid roomijs met zoete garnituren . Desert to share, bucket freshly made ice cream with sweet garnishes 16,-

Kazen, keuze uit drie of vijf, vraag naar ons assortiment . Cheeses, choice of three or five cheeses, ask for our assortment 10,00 3 st - 16,00 5st