Groene olijven . gemarineerd in dragonolie . Green olives, marinated in tarragon oil . 4,50
64 ° EI .met mierikswortel en nori .3,00 1st .64 ° EGG, with horseradish and nori .(Supplement Oscietre kaviaar .Supplement Oscietre caviar .35,00 10gr)
Oesters . met citroen en sjalotvinaigrette . Oysters , with lemon and shallot vinaigrette . 3,20 1st . 18,00 6st
CHARCUTERIE .drie soorten, wisselend assortiment . Charcuterie, three types, varying assortment . 15,00
BOERENPATÉ . huisgemaakt, met zuurdesem en wisselende chutney . Farmer’s pâté, homemade, with sourdough and changing chutney . 10,00
garnalencocktail . Hollandse garnalen met groene appel en gerookte paprika. shrimp COCKTAIL, Dutch shrimps with green apple and smoked bell pepper . 14,50
‘Petit croissant’ . gevuld met eiersalade en truffel . ‘Petit croissant’, filled with egg salad and truffle . 12,50
gerechten ter grootte van een tussengerecht
‘Dry aged WORTEL’ . met yoghurt, duindoornbes en dragon . ‘Dry aged CARROT’ with yoghurt, sea buckthorn and tarragon
KOOLRABI DIMSUM . met shiitake en tamarinde .KOHLRABI DIMSUM, with shiitake and tamarind
UI ‘MARTINI CONSOMMé . met comté kaas, lavas en knoflookcrunch . ONION 'MARTINI' CONSOMMÉ, with Comté cheese, lovage and garlic crunch
gemarineerde zalm . met dille, komkommer en karnemelk . MARINATED SALMON, with dill, cucumber and buttermilk
Zeebaars ceviche . met pompoen, groene peper en vadouvan . Sea bass ceviche, with pumpkin, green pepper and vadouvan
Steak Tartaar . met gekonfijte eidooier en sjalot . Steak tartare, with candied egg yolk and shallot
Carpaccio . met oude Remeker, fenegriek en basilicum . CARPACCIO, with old Remeker, funugreek and basil
Gebakken Bloemkool . met Pierre Robert crème en Taggia olijven . Baked cauliflower, with Pierre Robert cream and Taggia olives
Spitskool van de BBQ . met salsa verde en mierikswortelcrème . BBQ pointed cabbage, with salsa verde and horseradish cream
KABELJAUW . met courgette, kerrie en palingsaus . COD, with zucchini, curry and eel sauce
eendenborst . met Amarene kersen, pistache en balsamico jus. duck breast, with Amarene cherry, pistachio and balsamic gravy
Ron’s famous spareribs . zonder bot met huisgemaakte sambal . Ron’s famous spare ribs, boneless with homemade sambal
SUPPLEMENTEN . SUPPLEMENTS
Verse truffel . Fresh truffle . 10,-
Oscietre kaviaar . Oscietre caviar. 35,00 10gr
gerechten ter grootte van een tussengerecht
Nederlandse yellowtaiL . op krokante pizza met kreeftenketchup . Dutch yellowtail, on crispy pizza with lobster ketchup
OCTOPUS . met brioche, chorizo en piment . OCTOPUS, with brioche, chorizo and allspice
Gelakte kalfszwezerik . met hazelnoten en gerookte crème fraîche . Lacquered veal sweetbreads, with hazelnuts and smoked fresh cream
GEKONFIJTE LAMSNEK . met aubergine, gepofte boekweit en rozemarijn jus . CONFIT LAMB NECK, with eggplant, puffed buckwheat and rosemary gravy
KING BOLEET . met morille, epoisses en waterkers . KING BOLETE, with morel, epoisses and watercress
FRIETEN . met kruidenmayonaise
en oude kaas . FRIES WITH HERB MAYONNAISE AND AGED
CHEESE . 5,00
de dagvangst, wild- en vleesspecials worden geserveerd met frieten EN KROPSLA .The catch of the day, game and meat specials are served with fries and lettuce
langoustine . met vanille/sinaasappel beurre blanc en zilte groentjes . langoustine, with vanilla/orange beurre blanc and salty vegetables . 27,50
Dagvangst . altijd vers en in het seizoen . dagprijs . Daily catch, always fresh and in season . daily price
BOUILLABAISE . provençaalse vissoep met schaal- en schelpdieren . BOUILLABAISE, provencal fish soup with shellfish . 24,50
Côte de boeuf . met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 600 gram . Côte de boeuf, with bearnaise sauce and red wine gravy +/- 600 gram . 65,00
Chateau briand . met bearnaisesaus en rode wijnjus +/- 400 gram . Chateau briand, with bearnaise sauce and red wine gravy +/- 400 gram . 75,00
Wildspecial . altijd vers en in het seizoen . dagprijs . Wildspecial, always fresh and in season . daily price
MACARON . met frambozen en vlierbloesem . MACARON, with raspberries and elderflower . 9,50
tarte tartin . van ananas met rozemarijn ijs . TARTE TARTIN, of pineapple with rosemary ice cream . 9,50
Surprise eitje . met rabarber, geitenyoghurt en munt . Surprise egg, with rhubarb, goat yogurt and mint . 9,50
dessert to share . emmertje vers gedraaid roomijs met zoete garnituren . DESERT TO SHARE, bucket freshly made ice cream with sweet garnishes . 16,00
Kazen keuze uit drie of vijf, vraag naar ons assortiment . Cheeses, choice of three or five cheeses, ask for our assortment . 10,00 3 st . 16,00 5st
Groene olijven . gemarineerd in dragonolie . Green olives, marinated in tarragon oil . 4,50
Oesters . met citroen en sjalotvinaigrette . Oysters , with sjalon vinegar . 3,20 1pc . 18 6pc
Charcuterie . drie soorten, wisselend assortiment . Charcuterie, three types, varying assortment . 14,50
Boerenpaté . huisgemaakt, met zuurdesem en pruimenchutney . Farmer’s pâté, homemade, with sourdough and plum chutney . 9,50
Carpaccio . met pommes pailles, zachtgekookt ei en dragonmayonaise . Carpaccio, with pommes pailles, soft-boiled egg and tarragon mayonnaise . 12,50
Toast steak tartaar . met gekookt eitje en srirachamayonaise . Toast steak tartare, with boiled egg and sriracha mayonnaise . 12,50
Salade verde . met avocado, meloen en groene curry . Salad verde, with avocado, melon and green curry . 12,50
Salade zalm . met groene appelremoulade en schaaldieren Hollandaise . Salmon salaD, with green apple remoulade and shellfish Hollandaise . 12,50
Salade gerookte kip . met peulencrème, Parmezaan en croutons . Smoked chicken salad, with pod cream, Parmesan and croutons . 12,50
Tosti . met chorizo, salami, spinazie en Gruyère . Tosti, with chorizo, salami, spinach and Gruyère . 9
Tosti . met gegrilde groenten en Gruyère . Tosti, with grilled vegetables and Gruyère . 9
Kalfskroket . op brioche met piccalilly en krokante zuurkool . Veal croquette, on brioche with piccalilli and crispy sauerkraut . 9
Garnalenkroket . op brioche met groene appel-remoulade . Shrimp croquette, on brioche with green apple remoulade . 9
Paddenstoelenragout . met pasteitje en zoetzure cantharellen . Mushroom ragout, with pastry and sweet and sour chanterelles . 12,50
Laat je verrassen met een wisselend meergangen menu van de avondkaart
Suprise yourself by choosing a varying multi-course menu from the evening menu
TWEEGANGEN LUNCHMENU . met koffie . TWO COURSE LUNCH MENU, with coffee . 25
TWEEGANGEN LUNCHMENU . met koffie en dessert . TWO COURSE LUNCH MENU, with coffee and dessert . 34
DRIEGANGEN LUNCHMENU . met koffie . THREE COURSE LUNCH MENU, with coffee . 37,50
DRIEGANGEN LUNCHMENU . met koffie en dessert . THREE COURSE LUNCH MENU, with coffee and dessert . 46,50
Millefeuille . met vanille mascarponemousse en citrus . Millefeuille, with vanilla mascarpone mousse and citrus . 9,50
Surprise eitje . met smaken van koffie, passievrucht en chocolade . Surprise egg, with flavors of coffee, passion fruit and chocolate . 9,50
Kazen keuze uit drie of vijf, vraag naar ons assortiment . Cheeses, choice of three or five cheeses, ask for our assortment . 9,50 3 st . 12,50 5 st
Cava Reserva Brut Nature / Parés Baltà / Catalunya, Spanje
Rijp fruit, brioche, citrus, zachte mousse 7,50 . 45,00
Crémant de Bourgogne / Domaine Amiot / frankrijk
Witte bloemen, rijp fruit, lichte mousse 8,50 . 50,00
Champagne Brut Grand Cru ‘Conversation’ / J.L. Vergnon / Frankrijk
Complex, mineraliteit, ronde afronk 13,50 . 80,00
Mergelland Blanc de Blancs / Wijngaardsberg / Limburg, Nederland
Citrus, rijpe appel, brioche, frisse zuren . 60,00
Sekt Blanc de Noirs Brut ekthaus BurkhardtSchür / franken, duitsland
Ziltig, roodfruit, frisse appel, levendige zuurgraad . 70,00
Champagne Brut / Barons de Rothschild/ Frankrijk
Rijp fruit, peer, rijk aan mousse. Strakke afdronk . 100,00
Dom Perignon / 2010 vintage champagne / Frankrijk
When you know, you know... . 300,00
‘Catarratto’ / Cantine Settesoli / Sicilië, Italië
Wit fruit, weidenbloemen, pepertje 5,00 .25,00
Sauvignon Blanc / Connoisseur / Gascogne, Frankrijk
Citrus, vers gras, kruidig, zachte afdronk 6,00 .30,00
Viura Rioja Blanco / Ostatu / Le Rioja, Spanje
Rijpe appel, fris soepel, zachte afdronk 6,50 .32,50
‘ALIGVÁROM’ / NYAKAS /ETYEK-BUDA, HONGARIJE
Intens, hoge fruitige aroma’s, volle smaak 7,00 .35,00
Trebbiano / Cantina di Scansano / Toscane, Italië
Florale tonen, bergemot, vol maar fris, tikje mineraliteit 7,00 .35,00
Weissburgunder Trocken / Hees / Nahe, Duitsland
Finesserijke aroma’s, peer, noot, klassieke mineraliteit, mooie zuren 7,50 .37,50
Grüner Veltliner Reserve ´Joe` / Dockner / Kremstal, Oostenrijk
Vol fruitig, mineraliteit, subtiel hout 8,00 .40,00
Aligoté / Bourgogne Bouzeron ‘Les Bouillottes’ / 2017 / Domaine Amiot, frankrijk
Romige stijl, rijpe appels, citrus, sjiek hout 10,00 .50,00
Pinot grigio delle Venezie ‘Gregoris’ / Fattori / veneto, Italië
Hooi, noten, elegant, zacht .30,00
Roero Arneis / Giacomo Barbero / Piëmonte, Italië
Wit fruit, verse kruiden, witte bloemen, mineraliteit .37,50
Gelber Muskateller Kitzeck-Sausal Wohlmuth / Steiermark, Oostenrijk
Fijne nootmuskaat, vlierbloesem, wit tropisch fruit .37,00
Verdejo ‘Carrasviñas’ Barrica’ / Félix Lorenzo Cachazo / Rueda, Spanje
Dik tropisch fruit, kruidig, getoast hout, boterig .38,00
Chardonnay Classic / PMC / Burgenland, Oostenrijk
Rijpe papaja, geroosterde aroma’s complexe romigheid . 40,00
Albarino Rías Baixas / Lagar de Cervera / Galicia, Spanje
Rijpe abrikozen, ananas, ziltigheid, sappig .42,00
Soave Classico ‘Monte Carbonare’ / Suavia / Veneto, Italië
Vol tropisch fruit, rokerig turf, verfijnde zuren . 45,00
Sancerre / Domaine Jean Paul Balland / Loire, Frankrijk
Florale tonen, buxus, wit fruit, citrus . 45,00
Juhfark ‘Aranyhegy’ / Tornai / Nagy-Somló, Hongarije
Honing, hars, volle aroma’s, lange afdronk . 45,00
Langhe Bianco / Parusso / Piëmonte, Italië
Zuiver, fris, sappig tropisch fruit, mineralig . 45,00
Riesling Trocken Auener Höhe / Hees / Nahe, Duitsland
Intens, complex, petrol, mineraliteit . 47,50
Grüner Veltliner ‘Thal’ / Hiedler / Kamptal, Oostenrijk
Rijp wit fruit, kruidigheid, elegant . 49,00
Mergelland Chardonnay / Wijngaardsberg / Limburg, Nederland
Vettige fruittonen, subtiel hout, kruisbes, tropisch fruit . 49,00
Vouvray ‘Arpent’ / Domaine Sébastien Brunet / Loire, Frankrijk
Aromatisch, aardse tonen, strakdroog . 50,00
Bourgogne blanc / Vincent et Sophie Morey / Bourgogne, Frankrijk
Rokerig, meloen, mineraal, subtiele toast . 50,00
‘Les Perrières’ / Arnoux Pére et Fils / Cote de Beaune, Frankrijk
Wit fruit, bloemig, mineraliteit, lange afdronk . 55,00
Saint-Joseph Blanc / Domaine Monier Perréol / 2019 / Rhóne, Frankrijk
Krachtige aroma’s, rijp gedroogd fruit, mooie zuren . 70,00
Fermentación Lenta / Ximénez-Spínola / 2019 / Andalucía, Spanje
Complex, aromatisch, rijpfruit, vol hout. Niet je allerdaagse glas wijn . 75,00
Chablis / Laurent Tribut / 2019 /Bourgogne, Frankrijk
Rijpe citrus, strak, ziltig, veel spanning en mineraliteit . 80,00
Château Carbonnieux / Famille Perrin / 2017 / bordeaux, Frankrijk
Exotisch fruit, toast, zuiver, eiken . 110,00
MEURSAULT ‘Les Tessons’ / Michel Bouzereau et FIls / 2019 / Bourgogne, Frankrijk
Rijk, krachtig, verfijnde aroma’s . 150,00
Grüner Veltliner ‘M’ Smaragd / F.X.Pichler / 2019 / warchau, Oostenrijk
Wit tropisch fruit, rokerig, zeer rijk aan honing . 170,00
Chassagne-Montrachet 1er Cru ‘Les Caillerets’ / Domaine Amiot / 2018 / Bourgogne, Frankrijk
Prachtige aroma’s, elegante smaak, complex . 185,00
Alto Adige LR / Colterenzio / 2017 / Trentino-Alto Adige, italië
Fruitig bouquet, vol en krachtig, lange afronk . 200,00
Barbebelle Rosé / Château Barbebelle / Provence, Frankrijk
Zuiver, bloemig, rijp bosfruit, strak droog 7,00 . 35,00
Rosado / Gramona Mart / catuluna, Spanje
Rijpe perzik, fris rood fruit, meloen, roze peper . 40,00
Rosé ‘Sibylle’ / Gérard Boulay / Sancerre, Frankrijk
Aardbei, kersen, mineraal en ziltig . 50,00
Merlot / Terrana Wines / Trentino-Alto Adige, Italië
Zwarte kers, salmiak, kruidigheid, vanille 5,00 . 25,00
‘Sangiovese ’ / Cantina di Scansano / Toscane, Italië
Rond fruitig, kruidig, zacht 6,00 . 30,00
Grenache, syrah, carignan / cuvee pierre mialhe / chateau vieux parc / languedoc, frankrijk
Cacao, vol roodfruit, kruidigheid, zachte tannine 6,00 . 30,00
Yecla Monastrell Barrica / Consentido / Murcia, Spanje
Zwarte bessen, vijgen, pruimen, pittig, rijpe tannine 6,50 . 32,50
Zweigelt ‘Heideboden Classic’ / PMC/ Burgenland, Oostenrijk
Sappig, rood fruit, zacht, fraai hout 7,00 . 35,00
Spätburgunder / Stern/ Pfalz, Duitsland
Elegant, kruidig, bosbessen, kersen, fraai hout 7,50 . 37,50
Saint-Emilion / Château La Croix La Bastienne / Bordeaux, Frankrijk
Rijp rood fruit, bessenaroma’s, vleugje eiken 8,00 . 40,00
Cabernet Franc ‘La Folie’ / Château Yvonne / Loire, Frankrijk
Rijp donker fruit, elegant, sappig, soepele tannines 10,00 . 50,00
Zweigelt / ínk’/ judith beck / burgerland, oostenrijk
Sappig, specerijen, zachte tannine . 35,00
Primitivo / Caiaffa / Puglia, Italië
Donker fruit, krachtig, zwoel . 35,00
st. Laurent / Umathum / Burgenland, Oostenrijk
Kruidig, vlezig, rijpe tannine, sappig rood fruit . 38,00
‘BarBera D’Alba’ / Giacosa Fratelli / Piëmonte, Italië
Aards, leer, rood fruit, hout . 40,00
dornfeller 'im holzfass gereift' / stern / pfalz, duitsland
Explosief, cassis, wilde bes, volle houttoets . 42,50
rioja reserva 'viña alberdi' / la rioja alta / la rioja, spanje
Klassiek, vanille, zacht hout, rijp rood fruit, sappige afdronk. 50,00
Garnacha Penedès 'indigena' / parés baltà / catalunya, spanje
Florale tonen, romig, specerijen, donker, rood fruit. 45,00
Mergelland Pinot Noir / WijngaardsberG / Limburg, Nederland
Framboos, amandel, houtaroma’s, mooi bouquet. 50,00
Rosso di Montalcino / Pietroso / Toscane, Italië
Verfijnd, kersen, aromatisch, zachte afdronk . 55,00
‘Cuvée Simone’ / Domaine Amiot / Bourgogne, Frankrijk
Elegante fruittonen, kersen, rokerig, chocolade, rijpe tannine . 55,00
Saint-Joseph ‘Tradition’ / Domaine Monier Perréol / Rhone, Frankrijk
Diep donkerrood, zwarte peper, kruiden , zwarte bes . 65,00
Pomerol / Château L’Evêché / 2016 / Bordeaux, Frankrijk
Eiken, tabak, sappig, kruiden . 70,00
Spätburgunder Klingenberger / 2019 / Fürst / Franken, Duitsland
Zeer elegant, rood fruit, zijdezachte afdronk . 85,00
Amarone della Valpolicella ‘Ruvaln’ / Corte Sant’ Alda / 2016 / Veneto, Italië
Gedroogd rijp rood fruit, mineraliteit, verfijnde zuren, vol . 85,00
Sangiovese / Massa Vecchia / 2016 / Toscane, Italië
Welkom in the new world of wine... Proef, ervaar en deel... . 90,00
SAINT-ÉMILION GRAND CRU CLASSÉ / CHÂTEAU JEAN FAURE / 2018 / BORDEAUX, FRANKRIJK
Zeer chique, rijp fruit, zwarte bes, cassis, kruidig, prachtig houtgebruik . 125,00
Barolo Brunate / Enzo Boglietti / 2015 / Piëmonte, Italië
Tonen van rozen, donker fruit, specerijen, viooltjes . 160,00
CAMARTINA IGT / Querciabella / 2016 / Toscane, Italië
Intens fruit, volle warme smaak, eiken, vanille . 200,00
Premier Cru ‘Les Vignes-Rondes’ / Domaine Confuron-Cotetidot / 2017 / Bourgogne, Frankrijk
Rijk, intens, fruitge aroma’s, zachte hout tonen . 250,00
Château Montrose / 2012 / bordeaux, Frankrijk
Klassieker, dieprood fruit, zacht eiken, milde tannine . 270,00
Ribera del Duero ‘El Picón’ / Pago de los Capellanes / 2015 / Castilla y León, Spanje
Sjiek hout, kaneel, tabak, complex, eindeloze afdronk . 300,00
Nectar Pedro Ximenez Sherry / Jerez de la Frontera, Spanje
Zoete sherry met de smaak van rozijnen en zongedroogde vijgen. Lekker bij kaas . 6,50
Château Simon Sauternes / Bordeaux, Frankrijk
Rijp gekonfijt fruit, honing en vanille. Als dessertwijn bij een zoet dessert . 8,00
Beerenauslese ‘Cuvée’ Kracher / Burgenland, Oostenrijk
Steenvruchten, mandarijn, citrus met elegante zuren. Lekker bij een fris dessert . 7,00
Guy Pinard ‘Pineau des Charantes Blanc’, Charante, Frankrijk
Versterkte wijn, gemaakt met ¼ cognac. Lekker als aperitief, maar ook waanzinnig in combinatie met kaas . 7,50
Nectar Pedro Ximenez Sherry /Jerez de la Frontera, Spanje
Zoete sherry met de smaak van rozijnen en zongedroogde vijgen. Lekker bij kaas . 6,50
Château Simon Sauternes /Bordeaux, Frankrijk
Rijp gekonfijt fruit, honing en vanille. Als dessertwijn bij een zoet dessert . 8,00
Beerenauslese ‘Cuvée’ Kracher / Burgenland, Oostenrijk
Steenvruchten, mandarijn, citrus met elegante zuren. Lekker bij een fris dessert . 7,00
Guy Pinard ‘Pineau des Charantes Blanc’, Charante, Frankrijk
Versterkte wijn, gemaakt met ¼ cognac. Lekker als aperitief, maar ook waanzinnig in combinatie met kaas . 7,50