Entrée starters

ANCHOA OLIJVEN, . ANCHOA olives, . 4,50

GILLARDEAU 'IN HET GROEN' , met dashi, komkommer en kosho . GILLARDEAU 'IN GREEN', with dashi, cucumber and kosho . 7,00 1st - 39,00 6st

Oesters, met citroen en chardonnay azijn . Oysters, with lemon and chardonnay vinegar . 4,00 1st / 22,50 6st

Charcuterie, paleta ibérico-ham . Charcuterie, Paleta Ibérico Ham . 15,00

Kaviaar klassiek, met blini's, bieslook, crème fraîche, sjalot en ei . Caviar classic, with blinis, chives, crème fraîche, shallot and egg . 90,00 - 30gr

PALING, met citroen, soubise en brioche . EEL, with lemon, soubise and brioche . 8.00

Champignon Dordogne , met knoflook en truffelzout . Dordogne mushrooms, with garlic and truffle salt . 9,00

Yellowtail kingfish-sashimi, met Tomasu en Madame Jeanette . Yellowtail Kingfish Sashimi, with Tomasu Soy Sauce and Madame Jeanette Pepper . 15,00 50gr

plats VERTS green dishes 15,50

Gerechten ter grootte van een tussengerecht.

BLOEMKOOL TANDOORI , met dadel en amandel . TANDOORI CAULIFLOWER, with date and almond

AVOCADO, met Parmezaan, lavas en tomaat . AVOCADO, with Parmesan, lovage and tomato

Dry aged biet , met cacao, blauwe kaas en hazelnoot . Dry aged beetroot, with cocoa, blue cheese and hazelnut

GEITENKAAS BRÛLÉE , met truffel, walnoot en bleekselderij . GOAT CHEESE BRÛLÉE, with truffle, walnut and celery

ARTISJOK, met ricotta, gepocheerd ei en gezouten citroen . ARTICHOKE, with ricotta, poached egg and preserved lemon

plat main 17,50

Gerechten ter grootte van een tussengerecht.

GEROOKTE RUNDERLENDE, met groene peper, brioche en sjalot . SMOKED BEEF SIRLOIN, with green pepper, brioche and shallot

Ron’s famous spareribs, zonder bot met huisgemaakte sambal . Ron’s famous spare ribs, boneless with homemade sambal

Pulpo Gallego , met gerookte paprika en aardappel . PULPO GALLEGO, with smoked paprika and potato

Snoekbaars . , met gamba cristal, 'fish & chips' en appelremoulade . pike-perch, with gamba cristal, ‘fish & chips’ and apple remoulade

ZALM tartaar, met dille, citrus-tuille, jalapeño en karnemelk . Salmon tartare, with dill, citrus tuille, jalapeño and buttermilk

'PIZZA' Steak tartaar, met piccalilly en oude kaas . . ‘PIZZA’ STEAK TARTARE, with piccalilli and aged cheese

GARNALENCOCKTAIL , Hollandse garnalen met groene appel en gerookte paprika . Shrimp cocktail, Dutch shrimps with green apple and smoked bell pepper

EENDENBORST, met amarena-kers, pistache en aceto . DUCK BREAST, with amarena cherry, pistachio and aceto

plat main 22,50

Gerechten ter grootte van een tussengerecht.

Frieten, met kruidenmayonaise en oude kaas . Fries, with herb mayonnaise and aged cheese 6.50

Salade, met Romaine sla, Parmezaan, haricots vert en verse kruiden . Salad, with Romaine lettuce, Parmesan, haricots vert and fresh herbs 6,-

KALFSWANG , met knolselderij, koffie en kardemom . VEAL CHEEK, with celeriac, coffee and cardamom

TONIJN TARTAAR, met salsa macha, aardappel en limoen . Tuna Tartare, with salsa macha, potato and lime

FOIE GRAS, met brioche en abrikoos . FOIE GRAS, with brioche and apricot

SPÉCIALITÉS   specials

Dagvangst, altijd vers en in het seizoen . Daily catch, always fresh and in season Dagprijs / Daily price

Côte de boeuf, met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 700 gram . Côte de boeuf, with bearnaise sauce and red wine gravy +/- 700 gram 80,00

TOURNEDOS, met asperge, mousseline en morille, +/- 150 gram . FILLET STEAK, with asparagus, mousseline and morel, +/- 150 gram 36.00

CHATEAUBRIAND , met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 400 gram . CHATEAUBRIAND , with béarnaise sauce and red wine gravy, +/- 400 grams 85,00

VLEESSPECIAL, altijd vers en in het seizoen . MEAT SPECIAL, always fresh and in season dagprijs

DESSERTS

GEZOUTEN MELKCHOCOLADE , met koffiekaramel en pistache-ijs . SALTED MILK CHOCOLATE, with coffee caramel and pistachio ice cream 11,00

Dessert to share, emmertje vers gedraaid roomijs met zoete garnituren . Dessert to share, bucket freshly made ice cream with sweet garnishes 17,50

Kazen, keuze uit drie of vijf, vraag naar ons assortiment . Cheeses, choice of three or five cheeses, ask for our assortment 10,00 3 st - 16,00 5st

SAN SEBASTIAN CHEESECAKE , met karamelijs en olijfolie . SAN SEBASTIAN CHEESECAKE, with caramel ice cream and olive oil 11,00

BREAD & BUTTER , met kaneelijs en px . BREAD & BUTTER, with cinnamon ice cream and PX 11.00