Entrée . starters
ANCHOA OLIJVEN, . ANCHOA olives, . 4,50
Champagne oester, met champagne sabayon . CHAMPAGNE Oyster, with champagne sabayon . 5,00 1st - 28,50 6st
Oesters, met citroen en chardonnay azijn . Oysters, with lemon and chardonnay vinegar . 3,50 1st / 19,50 6st
Charcuterie, drie soorten, wisselend assortiment . Charcuterie, three types, varying assortment . 15,00
64 ° ei , met topinamboer, cèpes en truffel . 64 ° EGG, with Jerusalem artichoke, cèpes and truffle . 6,00
Garnalencocktail, Hollandse garnalen met groene appel en gerookte paprika . Shrimp cocktail, dutch shrimps with green apple and smoked bell pepper . 14,50

Kaviaar klassiek, met blini's, bieslook, crème fraîche, sjalot en ei . Caviar classic, with blinis, chives, crème fraîche, shallot and egg . 90,00 - 30gr
PALING, met citroen, soubise en brioche . EEL, with lemon, soubise and brioche . 8.00
plats VERTS. green dishes . 13,50
ROODLOF, met appelbouillon, blauwe kaas, pecannoot en selderij . RED CHICORY, with apple stock, blue cheese, pecan and celery

Koolrabi dimsum, met shiitake en tamarinde . kohlrabi dimsum, with shiitake and tamarind

PUMPKIN SPICE, met kastanje en zoet zure pompoen . PUMPKIN SPICE, with chestnut and sweet and sour pumpkin
Rode biet, met tartaar van watermeloen, pistache en huacatay . BEETROOT, with tartare of watermelon, pistachio and huacatay
Spitskool van de bbq, met salsa verde en mierikswortelcrème . BBQ pointed cabbage, with salsa verde and horseradish cream

plat . main . 15,-
Gemarineerde zalm, met dille, komkommer en karnemelk . Marinated salmon, with dill, cucumber and buttermilk

CEVICHE VAN CORVINA, met pompoen, vadouvan en grapefruit . CEVICHE OF CORVINA, with pumpkin, vadouvan and grapefruit

"PIZZA" STEAK TARTAAR, met piccalilly, oude kaas en zwarte peper . "PIZZA" STEAK TARTARE, with piccalilli, aged cheese and black pepper
BEEF TATAKI, met jalapeño, bonensalade en citrus vinaigrette . BEEF TATAKI, with jalapeño, bean salad and citrus vinaigrette
BISQUE D'HOMARD, met gamba en sinaasappelroom . BISQUE D'HOMARD, with prawn and orange cream
KABELJAUW, met knolselderij, zwarte thee en ponzu . COD, with celeriac, black tea and ponzu

SCHARRELKIP, met cèpessaus, mousseline en aardpeer . FREE RANGE CHICKEN, with cèpes sauce, mousseline and Jerusalem artichoke

Ron’s famous spareribs, zonder bot met huisgemaakte sambal . Ron’s famous spare ribs, boneless with homemade sambal
plat . main . 19,50
Frieten, met kruidenmayonaise en oude kaas . Fries, with herb mayonnaise and aged cheese 6,-

Salade, met Romaine sla, Parmezaan, haricots vert en verse kruiden . Salad, with Romaine lettuce, Parmesan, haricots vert and fresh herbs 5,-
Tonijn tartaar , met rettich, kreeftenstroop en bergamot . TUNA TARTARE, with rettich, lobster syrup and bergamot

MAC&CHEESE, met rundersukade,henneneitje en truffel . MAC & CHEESE, with beef steak, hen egg and truffle

TERRINE OSSENSTAART EN EENDENLEVER, met brioche en uiencompote . TERRINE OXTAIL AND DUCK LIVER, with brioche and onion compote
COQUILLE, met bloemkool, citroengras en basilicum . SCALLOP, with cauliflower, lemongrass and basil
SPÉCIALITÉS . specials
Specialsdagvangst, altijd vers en in het seizoen . Daily catch, always fresh and in season Dagprijs / Daily price

Côte de boeuf, met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 700 gram . Côte de boeuf, with bearnaise sauce and red wine gravy +/- 700 gram 80,-
TOURNEDOS ROSSINI, met truffeljus, paddenstoelen duxelle en eendenlever . FILLET STEAK ROSSINI, with trufflegravy, mushroom duxelle and duck liver 58,-
TOURNEDOS, met truffeljus en paddenstoelen duxelle, +/- 150 gram . FILLET STEAK, with truffle gravy and mushroom duxelle, +/- 150 gram 36.00
BEEF WELLINGTON, met bearnaisesaus en rode wijnjus [ bereiding 45 minuten ] . BEEF WELLINGTON, with béarnaise sauce and red wine gravy [ preparation 45 minutes ] 125,00
DESSERTS
Tartelette, met dulce leche, tonkabonen ijs en koffie krokant . Tartelette, with dulce leche, tonka bean ice cream and coffee crisp 10,50
APPEL "CRUMBLE", met witte chocolade en kaneel ijs . APPLE "CRUMBLE", with white chocolate and cinnamon ice cream 10,50

MADELEINE, vier smaken met vanille-ijs . Madeleine, four flavours with vanilla ice cream 10,50
Dessert to share, emmertje vers gedraaid roomijs met zoete garnituren . Dessert to share, bucket freshly made ice cream with sweet garnishes 16,-
Kazen, keuze uit drie of vijf, vraag naar ons assortiment . Cheeses, choice of three or five cheeses, ask for our assortment 10,00 3 st - 16,00 5st