Entrée . starters
ANCHOA OLIJVEN, . ANCHOA olives, . 4,50
Champagne oester, met champagne sabayon . CHAMPAGNE Oyster, with champagne sabayon . 5,00 1st - 28,50 6st
Oesters, met citroen en chardonnay azijn . Oysters, with lemon and chardonnay vinegar . 4,00 1st / 22,50 6st
Charcuterie, drie soorten, wisselend assortiment . Charcuterie, three types, varying assortment . 15,00
64 ° ei , met vadouvan en gepofte aardappel . 64 ° EGG, with vadouvan and baked potato . 5,00
Garnalencocktail, Hollandse garnalen met groene appel en gerookte paprika . Shrimp cocktail, dutch shrimps with green apple and smoked bell pepper . 14,50
Kaviaar klassiek, met blini's, bieslook, crème fraîche, sjalot en ei . Caviar classic, with blinis, chives, crème fraîche, shallot and egg . 90,00 - 30gr
PALING, met citroen, soubise en brioche . EEL, with lemon, soubise and brioche . 8.00
plats VERTS. green dishes . 14,50
Koolrabi dimsum, met shiitake en tamarinde . kohlrabi dimsum, with shiitake and tamarind
PUMPKIN SPICE, met kastanje en zoet zure pompoen . PUMPKIN SPICE, with chestnut and sweet and sour pumpkin
Spitskool van de bbq, met gele curry, zwarte knoflook en nori . BBQ pointed cabbage, with yellow curry, black garlic and nori
AVOCADO, met Parmezaan, lavas en tomaat . AVOCADO, with Parmesan, lovage and tomato
BLOEMKOOL Meunière, met comté en gerookte amandel . CAULIFLOWER Meunière, with comté cheese and smoked almond
plat . main . 16,50
Gemarineerde zalm, met dille, komkommer en karnemelk . Marinated salmon, with dill, cucumber and buttermilk
"PIZZA" STEAK TARTAAR, met piccalilly, oude kaas en zwarte peper . "PIZZA" STEAK TARTARE, with piccalilli, aged cheese and black pepper
BISQUE D'HOMARD, met gamba en sinaasappelroom . BISQUE D'HOMARD, with prawn and orange cream
SCHARRELKIP, met kruidenkorst, bospeen en ras el hanout . FREE RANGE CHICKEN, with herb crust, baby carrot and ras el hanout
Ron’s famous spareribs, zonder bot met huisgemaakte sambal . Ron’s famous spare ribs, boneless with homemade sambal
MAKREEL, met tandoori, yoghurt en bleekselderij . MACKEREL, with tandoori, yogurt and celery
EENDENBORST, met rilette, gele biet en abrikoos . DUCK BREAST, with rillette, yellow beet and apricot
ZEEBAARS, met oesterzwammen, sinaasappel en limoenblad . SEA BASS, with oyster mushrooms, orange and lime leaf
plat . main . 21,50
Frieten, met kruidenmayonaise en oude kaas . Fries, with herb mayonnaise and aged cheese 6.50
Salade, met Romaine sla, Parmezaan, haricots vert en verse kruiden . Salad, with Romaine lettuce, Parmesan, haricots vert and fresh herbs 6,-
TERRINE OSSENSTAART EN EENDENLEVER, met brioche en uiencompote . TERRINE OXTAIL AND DUCK LIVER, with brioche and onion compote
COQUILLE, met komkommer, limoen en kerrie . SCALLOP, with cucumber, lime and curry
OSSENHAAS, met runderstoof, knolselderij en champignon . FILET MIGNON, with beef stew, celeriac and mushroom
GEROOKTE PALING, met mousseline, rode biet en citroen . SMOKED EEL, with mousseline, red beet and lemon
SPÉCIALITÉS . specials
Dagvangst, altijd vers en in het seizoen . Daily catch, always fresh and in season Dagprijs / Daily price
Côte de boeuf, met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 700 gram . Côte de boeuf, with bearnaise sauce and red wine gravy +/- 700 gram 80,00
TOURNEDOS, met morille, lardo en haricot vert, +/- 150 gram . FILLET STEAK, with morel, lardo and green beans, +/- 150 gram 36.00
Palmesteyn Entrecote, met bearnaisesaus en rode wijnjus, +/- 400 gram . Palmesteyn SIRLOIN, with béarnaise sauce and red wine gravy, +/- 400 grams 58,00
WILDSPECIAL, altijd vers en in het seizoen . GAME SPECIAL, always fresh and in season dagprijs
DESSERTS
Tartelette, met perzik, rode bes en basilicum . Tartelet, with peach, red currant and basil 10,50
APPEL "CRUMBLE", met witte chocolade en kaneel ijs . APPLE "CRUMBLE", with white chocolate and cinnamon ice cream 10,50
MADELEINE, vier smaken met vanille-ijs . Madeleine, four flavours with vanilla ice cream 10,50
Dessert to share, emmertje vers gedraaid roomijs met zoete garnituren . Dessert to share, bucket freshly made ice cream with sweet garnishes 17,50
Kazen, keuze uit drie of vijf, vraag naar ons assortiment . Cheeses, choice of three or five cheeses, ask for our assortment 10,00 3 st - 16,00 5st