Laat ons jouw receptie of borrel faciliteren en geniet van onze bourgondische locatie, waar de tijd lijkt stil te staan en waar de betovering nooit ophoudt. Onze sfeervolle tuinkamer, koepel en terrassen bieden volop mogelijkheden om te genieten van het prachtige uitzicht op het landschap van Beaune en om te proosten op het leven. Sante!

  • Sprookjesachtige locatie
  • Veel ruimtes mogelijk
  • Buiten of binnen

Receptie of borrel

Borrel binnen of buiten

Wij bieden verschillende sfeervolle ruimtes aan voor recepties en borrels. Laat je verleiden door onze prachtige terrassen, waar je kunt genieten van het adembenemende uitzicht op kasteel Rosendael en de groene omgeving. Of kies voor onze gezellige bar, waar je samen met jouw gasten kunt toosten op het leven en kunt genieten van heerlijke drankjes en hapjes.

Stijlvol en sfeervol borrelen

Bij Bistrobar Beaune ben je verzekerd van een gedreven gastvrijheid van onze mensen en een unieke receptie- of borrelervaring. Onze ruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht, met oog voor detail en bijzondere accenten. Hierdoor voel je je direct thuis en kun je onbezorgd genieten van de gezellige sfeer.

Fotografie verzorgd door Raisa Zwart en Best Men Weddings

download meer info

Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen. Denk aan tarieven, locatie informatie, bereikbaarheid en meer.

Dankjewel! Je ontvangt de info in je mailbox.
Oeps! Daar ging iets mis

Giftcard

Laat Bistrobar Beaune een geweldig cadeau hebben. Ook verkrijgbaar in het restaurant.

Bestel giftcard