Een private dining is een prachtige manier om een speciale gelegenheid te vieren met vrienden, familie of collega's. Het is een intieme manier om te genieten van goed eten en drinken in een sfeervolle en exclusieve omgeving.

  • Prachtige plek in de koepel
  • Uitzicht op kasteel Rozendael
  • Met trap en lift bereikbaar
  • Eigen toiletten en mini-bar

Geniet van een intiem diner

Privé en intiem

Bistrobar Beaune biedt de perfecte locatie voor een private dining. De koepel is hiervoor de ideale plek. Het biedt een prachtig uitzicht op het landschap van Beaune en kasteel Rosendael.  De koepel is naast de trap ook bereikbaar met de lift. De ruimte beschikt over twee eigen toiletten en een minibarretje. Bovendien kan je zowel hoog als laag zitten, wat het diner nog meer bijzonder maakt.

Voor speciale gelegenheden

Bistrobar Beaune zorgt voor een gezellige en gastvrije sfeer tijdens de private dining. Het is belangrijk om de drankjes af te stemmen op het menu. Bistrobar Beaune biedt een uitgebreide wijnkaart en heeft een eigen sommelier die je kan adviseren. Het personeel staat klaar om je te helpen waar nodig. Zo kan jij genieten van een heerlijk diner met je gasten.

Geniet van gezelschap

Bij Bistrobar Beaune draait alles om privacy en intimiteit, en onze privéruimte de koepel is daar het perfecte voorbeeld van. Laat ons jouw droom van een privé diner waarmaken en ontdek de maatwerk mogelijkheden die op je wachten. Hier vind je de perfecte plek om te genieten van heerlijk eten, goed gezelschap en de betoverende sfeer.

Tot in de puntjes

Laat ons jouw private dinging tot in de puntjes verzorgen. Bij Bistrobar Beaune vind je een combinatie van bourgondische stijl en moderne faciliteiten, waardoor je verzekerd bent van een geslaagd diner dat nog lang in de herinnering zal blijven.

Fotografie verzorgd door Raisa Zwart en Best Men Weddings

download meer info

Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen. Denk aan tarieven, locatie informatie, bereikbaarheid en meer.

Dankjewel! Je ontvangt de info in je mailbox.
Oeps! Daar ging iets mis

Giftcard

Laat Bistrobar Beaune een geweldig cadeau hebben. Ook verkrijgbaar in het restaurant.

Bestel giftcard