Een nieuw leven moet gevierd worden. En wat is er nu beter om dit te doen in de prachtige Bistrobar Beaune? Bij ons kun je terecht voor een onvergetelijke babyshower. Wij kunnen zorgen voor mooie tafels, versierd met kleurrijke bloemen die de zaal opfleuren. Zo voelt het meteen alsof je midden in de natuur zit.

  • Mooie tafels
  • Aangekleed met bloemen
  • Cadeautafel

Vier het leven

Perfecte sfeer en ambiance

Voor een babyshower mag een mooie cadeautafel natuurlijk niet ontbreken. Een plek waar alle gasten hun geschenken voor de aanstaande moeder kunnen neerzetten. Wij zorgen voor een mooie tafel die perfect past bij de rest van de decoratie en de sfeer van het feest.

Groen en rustgevend

De tuinkamer van Bistrobar Beaune is een prachtige plek om een babyshower te vieren. Omringd door groen en met voldoende ruimte voor al je gasten, zorgt dit voor een intieme en gezellige sfeer. Het tuinhuis is volledig uitgerust met alle benodigdheden om van jouw babyshower een groot succes te maken.

Organiseer je babyshower bij Beaune

Bij Bistrobar Beaune denken we graag met je mee om van jouw babyshower een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Of je nu kiest voor een thema of voor een traditionele babyshower, wij kunnen het allemaal voor je regelen. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het organiseren van de perfecte babyshower.

Onvergetelijke dag

Samen met jou maken we er een dag van om nooit te vergeten. Het organiseren van een babyshower bij Bistrobar Beaune zorgt ervoor dat je gasten zich thuis voelen en de aanstaande moeder zich helemaal in de watten gelegd voelt. Met onze aandacht voor detail en persoonlijke aanpak, weet je zeker dat jouw babyshower er een wordt om nooit te vergeten.

Fotografie verzorgd door Raisa Zwart en Best Men Weddings

download meer info

Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en arrangementen. Denk aan tarieven, locatie informatie, bereikbaarheid en meer.

Dankjewel! Je ontvangt de info in je mailbox.
Oeps! Daar ging iets mis

Giftcard

Laat Bistrobar Beaune een geweldig cadeau hebben. Ook verkrijgbaar in het restaurant.

Bestel giftcard