March 19, 2024


Het organiseren van een babyshower is een liefdevolle manier om de aanstaande moeder te verrassen. Het is een moment van samenzijn, van delen in de vreugde en het anticiperen op de komst van nieuw leven. Maar hoe zorg je ervoor dat deze speciale gelegenheid zowel onvergetelijk als stressvrij is? Bistrobar Beaune, geïnspireerd door de charme en culinaire rijkdom van Bourgogne, biedt het perfecte decor voor een betoverende babyshower. Hier is een gids om je te helpen bij het organiseren van de ideale babyshower, met een vleugje Franse elegantie en diepgang.

1. Kies een thema dat resoneert
Elke babyshower begint met het kiezen van een thema dat past bij de stijl en voorkeuren van de aanstaande moeder. Of je nu neigt naar klassiek en elegant, of speels en kleurrijk, laat dit thema de leidraad zijn voor je decoraties, uitnodigingen en zelfs op opmaak van een menukaart. Bij Bistrobar Beaune kan je de gewenste ruimte naar wens aankleden.

2. Culinaire verwennerij met een Frans tintje
Het hart van elke bijeenkomst is het eten, en wat is een betere manier om je gasten te verrassen dan met een menu dat de rijke, Franse keuken weerspiegelt? Ons team van getalenteerde chefs bij Bistrobar Beaune creëert gerechten die niet alleen de smaakpapillen strelen maar ook een ode zijn aan de verse, kwalitatieve ingrediënten waar de Franse keuken om bekend staat.

3. Creëer een oase van rust en ontspanning
In de hectiek van het dagelijkse leven biedt Bistrobar Beaune een serene ontsnapping waar tijd lijkt stil te staan. Onze locatie, omgeven door natuurlijke schoonheid, is de perfecte achtergrond voor een babyshower. Het is een plek waar de aanstaande moeder en haar gasten zich kunnen onderdompelen in momenten van rust en ontspanning, genietend van elkaar's gezelschap en de magische omgeving.

4. Personaliseer de ervaring
Elke babyshower bij Bistrobar Beaune is uniek. We bieden de mogelijkheid om de ervaring te personaliseren, van op maat gemaakte menu’s tot decoraties die het gekozen thema weerspiegelen. Ons team werkt nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat elke detail klopt, waardoor het evenement niet alleen een viering is, maar ook een weerspiegeling van de liefde en zorg voor de aanstaande moeder.

5. Leg de herinneringen vast
Een babyshower is een moment dat gekoesterd moet worden. Een professionele fotograaf weet hoe emoties en gevoelens perfect vastgelegd kunnen worden. Dus kijk goed welke fotograaf het beste bij jou past.


Het plannen van een babyshower hoeft niet stressvol te zijn. Bij Bistrobar Beaune nodigen we je uit om samen met ons een moment van schoonheid, rust en culinaire excellentie te creëren. Een babyshower bij ons is meer dan een feest; het is een ervaring die de essentie van vreugde, groei en bloei viert. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we samen jouw ideale babyshower kunnen realiseren. Laat Bistrobar Beaune het begin zijn van een prachtig nieuw avontuur.

Reserveren