February 13, 2023

Mosselen met friet

Vanaf vandaag kun je elke zondag en maandag terecht bij Beaune voor een heerlijke portie mosselen en frites. Dit populaire gerecht uit België en Noord-Frankrijk is nu beschikbaar in Beaune en is het perfecte alternatief voor de traditionele zondagse lunch. Het menu omvat een grote portie mosselen en een dikke laag frites, samen met een frisse salade, perfect om te delen met iemand die je dierbaar is. Het beste nieuws? Dit alles is verkrijgbaar voor slechts €42,50 voor twee personen.

Zorgvuldig geselecteerd

De mosselen zijn zorgvuldig geselecteerd om de beste smaak en kwaliteit te garanderen. Zij worden bereid in verschillende klassieke sauzen, waaronder wit-wijn en knoflook, of gebakken in een speciaal biersausje. De frites zijn heerlijk krokant en de perfecte bijgerecht voor de mosselen. Kom genieten van deze lekkernij in Beaune en proef het authentieke Belgische gerecht! Het is een perfect uitje voor een ontspannen zondagmiddag of maandagavond. Het is snel en gemakkelijk om te reserveren, dus zorg dat je een tafel reserveert voor jezelf en je vrienden en familie.

Reserveer snel

Laat deze nieuwe attractie in Beaune niet aan je voorbij gaan en ervaar zelf de perfecte combinatie van mosselen en frites!

Reserveren